Ring til os på 40 26 24 07

Snedkerarbejde

Snedkerarbejde er et traditionelt håndværk med en lang række opgaver, der kræver indgående viden om træ og træets egenskaber. Lad os løse din snedkeropgave!

Værkstedsproduktion af nye elementer

Viden om træ og træets egenskaber

En vigtig del af vores arbejde som veletableret tømrervirksomhed er, at vi kan løse alle opgaver, der kræver snedkerarbejde.

 

Snedkerarbejde og at arbejde som snedker, er et traditionelt håndværk, hvor vi løser en lang række opgaver, der kræver viden om træ og træets egenskaber, når vi benytter træ som materiale i de opgaver, vi løser for vores kunder.

 

Det kan fx være reparation, montering og produktion af alle former for komponenter af træ fra skabe, borde og stole til montering af døre, vinduer og trapper.

Kombinerer maskiner og traditionelt håndværk

Hos Haderup Tømrer & Maskinsnedkeri bliver vores snedkerarbejde udført af en faglært håndværker.

 

At arbejde som snedker kræver kombinationen af stor præcision, specifikke færdigheder samt ikke mindst forståelse for materialets egenskaber.

 

På vores snedkeri benytter vi traditionelt håndværktøj og maskiner, når vi bearbejder træet til de forskellige typer opgaver.

 

Vi tilpasser altid vores levering til den enkelte, således at vi leverer løsninger, der er tilpasset kundes ønsker og behov.

Belægning af nyt gulv

KONTAKT OS

Har du en opgave, du overvejer at lægge i vores, skal du endelig tage fat i os.

Det koster aldrig noget at tage en indledende dialog derom!