FORSIDE
  PROFIL
  TMRER
  MASKINSNEDKERI
  TERMORUDER
  VINDUER og DRE
  SPAR HADERUP
  TRPILLER
  GALLERI
  PRISLISTE
  LINKS
  KONTAKT
 

Sig WEGA til din håndværker!
 
Vinduer skal være en fornøjelse at kigge på udefra og en glæde at opleve indefra. Din håndværker tager mål og bærer ansvaret for, at de passer perfekt til dine nye døre og vinduer. WEGAs maskiner er fleksible, og vores medarbejdere er omstillingsparate – derfor kan vi imødekomme individuelle ønsker og behov. Så lad endelig ikke din kreativitet stoppe dig. Det er dit hjem og dine ønsker, vi sammen med din håndværker ønsker at opfylde. Når du har aftalt tid til montering med din håndværker, bestiller han vinduer og døre hos os. WEGA har Danmarks hurtigste leveringstid, og produktionen startes, så snart vi modtager jeres ordre. Vinduerne og dørene leveres sikkert til dig og monteres derefter af din håndværker.
 
 
Klima+ –Se fremtiden gennem bæredygtige vinduer i smukt dansk design
 
Hos WEGA er bæredygtighed en drivkraft i alle vores processer. Vores vinduer i Klima+ serien giver dig mulighed for at vælge en langtidssikret bæredygtig løsning. Vi adskiller os fra nogle af vores konkurrenter ved at producere i Danmark. Vi er stolte af at bidrage til det danske arbejdsmarked og på samme tid have mulighed for at mindske CO2 udslippet fra såvel transporten af træet, der sendes til fabrikken, som af vinduerne, der sendes hjem til dig. Vi tænker på miljøet og genplanter 10-20 % flere træer, end vi fælder. Vi transporterer kun det træ, vi skal bruge, og spildet fra forarbejdningen genbruger vi til at opvarme fabrikken.
 
Kort sagt - WEGA gør det nemt for dig at vælge en bæredygtig vinduesløsning.
 
 
Wega Vinduer A/S
 
WEGA vinduer og yderdøre fremstilles efter de gamle håndværkstraditioner, hvilke vi har anvendt siden produktionens start i 1974. Vi anvender kontrolleret og godkendt knastfrit fyrretræ og afrikansk Sipo mahogni til fremstillingen af vore kvalitetsprodukter.
 
Vinduer og døre fremstilles på mål og leveres i løbet af 3 uger. Hvilket er Danmarks korteste leveringstid på kvalitets vinduer og døre.
 
Vi fremstiller og leverer vinduer og døre af træ, træ/alu (træ med udvendig aluminium) og plast. Alle elementer opfylder de strenge kvalitetskrav i henhold til CE-mærkningen og/eller Dansk Vindues Certificering. Desuden overholder vore klima og energi produkter de skærpede energibestemmelser i BR 10.
 
 
Besøg www.wega-vinduer.dk
 
På vores hjemmeside finder du lister over materialer og produkter. Vi giver dig inspiration og byder velkommen med en lille video, der viser smukke løsninger.
 
Du kan også læse mere om vores samarbejdspartnere, certificeringer og besøge vores Webshop.
 
Vi ses på, www.wega-vinduer.dk
© Copyright 2021 Haderup Tømrer - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet